Nešto o nama

Uvek otvoreni za saradnju

Kratka istorija

Kompanija Prem International se dugi niz godina uspešno bavi održavanjem svih vrsta stambenih, poslovnih i industijskijkih objekata sa okolinom. Iskustvo stečeno u svetu nam omogućava da da troškove održavanja Vašeg objekta svedemo na minimum a da pri tome sve bude uradjeno po najvišim svetskim standardima.

Od 2013. godine kompanija otvara poslovnicu u Srbiji sa namerom da svojim iskustvom i predanošću omogući domaćim klijentima profesionalno vodjenje brige o objektu i njegovoj okolini. Tim energičnih stručnjka omogućava rešavanje svih problema u najkraćem mogućem roku kao i prevenciju istih, još kod planiranja objekta.

Prem International zajedno sa domaćim koperantima je u mogućnosti da prepozna potrebu vašeg sadašnjeg i budućeg poslovnja ili stanovanja i da planiranje, projektovanje ili održavanje objekta u potpunosti prilagodi Vašim potrebama.

Free HTML5 by FreeHTML5.co

Naše Reference

Neke on naših uspešnih saradnji

Free HTML5 Bootstrap Template

Firma 1

Adresa 1

Održavanje objekta sa parkingom i zelenom površinom.

Free HTML5 Bootstrap Template

Firma 2

Adresa 2

Održavanje objekta sa parkingom i zelenom površinom.

Free HTML5 Bootstrap Template

stambena zgrada

Adresa 3

Održavanje objekta sa parkingom i zelenom površinom.

Preporuka

Nadamo se uspešnoj saradnji

Ostavljamo da naša dela govore u naše ime.Veliki broj uspšnih projekata i zadovoljnih klijenata su dokaz posvećenosti kompanije Prem International.

Ukoliko ipak imate neka dodatna pitanja ili nedoumice, kontaktirajte nas da bi mogli sve da pojasnimo i na sve da Vam odogovorimo.
Naše ljubazno osoblje vam uvek stoji na usluzi...

KONTAKTIRAJTE NAS